OVER ONS

HET Tooling Services is gestart  op 01 december 2000 door de heer K.L. Huizinga.

Na jaren lange ervaring op te hebben gedaan in de verspanende technieken bij o.a. Firma Oost en Fico werd  het tijd om de horizon te verbreden en de wens om een Mechanische techniek/ Gereedschapmakerij te beginnen werkelijkheid.

Alle ervaring werd gebundeld in een succesvol bedrijf waar kwaliteit ,accuraatheid, en communicatie hoog  in het vaandel staan.

Vanaf 2015  heeft  HET Tooling Services het  Erkend  leerbedrijf  predicaat verworven ,waar al menig jong aankomend talent  zich heeft kunnen bekwamen in machinale bewerkingen ,waarmee zij met  voldoende bagage  zich verder konden ontplooien in het bedrijfsleven.

Het Tooling Services is specialist op het gebied van verspaning doormiddel van draaien, frezen, en slijpen van verschillende materialen zoals rvs, gereedschapstalen en kunststoffen. Met meer dan 20 jaar ervaring, kundig personeel en klantgerichtheid staan we garant voor een kwaliteitsproduct.
Met een klein team maken we al uw wensen waar. Korte, betrouwbare levertijden, kwaliteit en meedenken met de klant zijn bij ons standaard.